dinsdag 6 december 2016

Pilates ypenburg

Pure Pilates and Coaching uw plek voor al uw Pilates - Yoga - Zenga - Diabetes programma's Pure Pilates and Coaching Brigantijnlaan. Wij verzorgen diverse body mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body. Merlijn Body Mind Center ligt tussen Rijswijk, Delft en Ypenburg in.

Vlak langs de A1 dus makkelijk bereikbaar. Het Medisch Training Centrum Delft heeft ook een praktijk in Ypenburg. Deze dependance is gevestigd in het gezondheidscentrum Ypenburg. Pilates is een oefenmethode voor het hele lichaam, ontwikkeld door Joseph Pilates.


De methode is gericht op het creĆ«ren van evenwicht tussen. Praktijk voor Orthopedische Manuele Therapie en Fysiotherapie Ypenburg. Pilates GIM start in Ypenburg in buurtcentrum 'de Yp' (de Bras) met een introductiecursus Pilates op dinsdagochtend 9. Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden . Welkom op de website van Puur Pilates.


Pilates is een oefenmethode voor het hele lichaam waarbij de nadruk ligt op de ademhaling en op het geconcentreerd . Stott Pilates zorgt voor een goede lichaamshouding in combinatie met meer kracht en minder rugklachten.

Pure Pilates And Coaching is gespecialiseerd op het gebied van sport en lifestyle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts