vrijdag 23 december 2016

Curlstang met gewichten

Fitness set halterstang curlstang dumbells 1kg. Curlstang en gewichten, totaal 25kg, bestaande uit 2x gewicht á 5kg, 2x gewicht á 25kg , 2x gewicht á . Bekijk vergelijk het ruime assortiment gewichten Profiteer van de laagste.

Muscle Power Olympische High Performance Curlstang mm chroom MP821. Bekijk vergelijk het ruime assortiment gewichten Profiteer van de laagste prijs en. Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En kg Halterschijven.


Muscle Power Olympische High Performance Curlstang mm chroom.

Deze curlstang is ideaal voor thuis of voor personal trainers. De set bestaat uit een curlstang van kg en halterschijven met het totale gewicht van kg. Curlstang met een totaalgewicht van 2kg. De set bestaat uit een curlstang van kg en halterschijven met het totale gewicht van . De EZ Curlset met schroefsluiting is geschikt om de triceps, biceps, rug en onderarmen te trainen.


De set is verstelbaar in gewicht en de schijven zijn van . EZ Curlstang 120cm - 30mm Bestellen bij Betersport! De EZ curlstang heeft een eigen gewicht van kg en is belastbaar met 2kg aan gewichten.

De curlstang is voorzien van schroefdraa inclusief schroefsluitingen. Hiermee kunnen de gewichten eenvoudig en veilig worden vastgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts