vrijdag 9 december 2016

Trampoline zoetermeer

Welkom bij het grootste en leukste Trampoline park van Zoetermeer en omstreken! Fun Jumping is bedoeld voor jumpers vanaf jaar (na 18:vanaf jaar) . In tegenstelling tot nw Vennep is het in Zoetermeer duur voor zo'n kleine trampoline park, parkeren is hier niet te doen.

TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio! Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. Manager Susanne Rensen en eigenaar vd Heijden voor de (lege) tennishal Racketcenter De Leijens vierde in september nog het jubileum . Nieuw bij De Leyens Jump XL Zoetermeer: Trampoline Fitness - Blessurevrij trainen, extra intensief met .

Trucks op de trampoline in Zoetermeer. Kiss the sky door leerlingen van de Prinses . De trampolinesport heeft in Zoetermeer een lange en rijke historie. Een breedtesportles trampolinespringen richt zich primair op sportplezier en de . ZOETERMEER - 'Het is belangrijk om met de veranderende markt mee te gaan,' vindt. We gaan ook fitness op de trampolines aanbieden. Jump is een indoor trampoline-park gevestigd in een karakteristiek gebouw met een sportbestemming aan het Stadhoudersplantsoen te Den Haag.


Ga helemaal los en show je coolste 'TRIXS' op dit indoor trampoline park! Het park heeft aaneengeschakelde trampolines, een meter lange tumblingbaan .

De tennishal, een begrip in Zoetermeer, trekt niet genoeg tennissers om open te kunnen blijven. Zo'n tachtig procent van de tijd bleven de . Jump XL Zoetermeer is een super tof trampoline park waar je ook heel gaaf je feestje kunt vieren. Jumping Fitness is een intervaltraining op een trampoline. YO Super tof dat je hebt gekeken naar deze video!


Laat natuurlijk een LIKE achter, en deel deze video. Door bokstechnieken en krachtoefeningen uit te voeren met de mini-trampoline, worden er veel calorieën verbrand. Tijdens de les worden alle spiergroepen in . Meld je aan via 'Vind ik leuk' en blijf automatisch op de hoogte van alle evenementen en activiteiten in Zoetermeer. Klik voor de volledige weergave van de afbeelding.


Brons bij NK trampoline springen (synchroon). Zaterdag december vond het NK trampoline springen voor teams plaats in Hoogland. Pro Patria Zoetermeer wist zich na de voorrondes met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts