woensdag 7 december 2016

De smelt in assen

Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. De Bonte Wever is gelegen in Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Het is een verrassend nieuw All-in hotel, met een eigen sport- en .

Lees eerst een aantal van onze 13reviews . Bij De Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste . Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg.

De Bonte Wever in Assen - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last .

Huisman Warmtetechniek BV bouwt mee aan de uitbreiding van de Smelt. Wij realiseren de ventilatiesystemen . ASSEN - nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand CafĂ©, recreatieruimte, congres- en evenementen De Bonte Wever in . Hotel sport- en evenementencentrum De Bonte Wever in Assen gaat fors uitbreiden. Zo wordt het huidige viersterrenhotel uitgebreid met 78 . Op deze pagina vindt u de concertagenda van de locatie De Bonte Wever.


In De Bonte Wever Assen vinden regelmatig concerten en andere evenementen . Contactgegevens en details van Sauna, Beauty, Wellness De Bonte Wever Assen (voorheen de Smelt) in Assen. Goedkope vakantie De Bonte Wever - Assen op Prijsvrij. Bij restaurant Steakhouse De Bonte Wever in Assen eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.


Alle informatie over De Bonte Wever Assen bij elkaar. De Bonte Wever concertagenda, ticket informatie, route naar De Bonte Wever, foto's en nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts