vrijdag 16 december 2016

Oefeningen voor golfarm

Onderstaande rekkingsoefeningen dienen in de eindstand minuut vast (statisch rekken) te worden gehouden. Binnen weken afname van uw golfarm klachten. Door middel van een eenvoudige oefening kunt u testen of u een golfarm heeft.

Een golfarm ofwel golferselleboog is een relatief veel voorkomende blessure, die pijn veroorzaakt aan. Bij een golfarm is de plek waar de onderarmspieren aan uw elleboog. Cesar of Mensendieck) kan u dan met oefeningen helpen u arm weer . Mensen die nog nooit hebben gegolf kunnen aan een golfarm lijden.

Wat zjin de symptonen en hoe word dit behandeld? Deze oefening kunt U bij tijdgebrek of als het U niet bevalt weglaten. Wil je zelf alvast wat aan jouw tennis- of golfarm doen? Dan kun je gerust de aanwijzingen in de filmpjes volgen.


Voor effectief rekken dient deze oefening ongeveer x per dag te worden gedaan. Onderstaande oefeningen dienen minuut in de eindstand te worden vast . Een golfarm is het gevolg van verhoogde spierspanning van de binnenste onderarmspieren. Deze verhoogde basisspanning wordt gecreĆ«erd als men .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts