maandag 19 december 2016

Trampoline haken

Zijn de driehoekjes van uw springmat versleten? Wij bieden nieuwe haken aan zodat uw trampoline weer veilig is. Veren haak om eenvoudig de veren in de trampoline te spannen.

Onmisbaar bij montage van uw trampoline. Is de springmat van uw trampoline beschadigd? Bij de Etan Premium trampolines staat het merk op de kunststof haken.


Maak nooit gebruik van de trampoline als de mat nat, vuil, beschadigd of versleten is.

Stap 1: haak de veer in de driehoekige ring van de springmat. Op zoek naar trampoline onderdelen Bekijk en vergelijk een ruim assortiment O. Trampoline onderdelen voor uw trampoline vindt u hier. Bekijk hier springmatten, veren en veiligheidsnetten voor trampolines. Trampoline-Kampioen te Putten dé leverancier voor binnen- en buitenspeelgoed op de Nederlandse markt.


Little Tikes, KBT, Prestige, Smoby, . Vergelijk diverse trampolines op kwaliteit in een overzichtelijke tabel. Bij kwalitatief goede trampolines zijn de haken van kunststof. Maar waar moet je op letten als je een trampoline gaat kopen?

Dit doe je meestal met twee U-haken die je om de trampolinepoten klemt. Wij hebben een breed gamma aan kunststof en metalen haken in ons programma en bouwen dit. Elastiek koord op rol (Trapeze koord of Trampoline koord).


Voor elke trampoline bestaan er trampoline veren op maat. U meet de buitenmaat van de trampoline veer, als deze niet gespannen is, inclusief de haken. U kunt hierbij gebruik maken van de verenspanner die bij de trampoline geleverd wordt. Haak eerst de veer in de springmat en trek vervolgens de veer met de . Bevestig de schommel stevig aan het schommelframe met een set degelijke schommelhaken.


We hebben haken voor uw schommel voor verschillende soorten . Trampoline springmat Powerjumper voor trampolines met afmetingen Ø 305. Tir-rubber elastiek 1 2 of 40cm met aangeknepen s-haken. Spanelastiek voor het bevestigen van een spandoek of trampoline.


Marathon schommelhaken zijn revolutionaire haken met kogellagers. Zowel FIG-gecertificeerde trampolines voor wedstrijdturnen en Open-eind. Passend op Master trampolines; Inclusief haken; Voor 1veren trampoline.


Poort:Ningbo, Minimale bestelhoeveelheid:1Stuk product-ID:154690631.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts