maandag 5 december 2016

Zwembad met zoutwater

Het water van mijn zwembad desinfecteren met chloor of met zout? In dit artikel vertellen we je alle verschillen en . Houd er rekening mee dat een zoutwater zwembad ander onderhoud nodig heeft dan een zoetwater zwembad.

Vraag daarom altijd advies aan een ervaren . Waarom wordt zout gebruikt voor zwembaden? Zuiver en helder water is onontbeerlijk voor zwembaden. Optisch kan water er perfect uitzien maar.

De populariteit van een zoutwater zwembad is erg hoog. De vele voordelen van zwembadzout maakt een keuze gemakkelijk. P Zijl, Loppersum (zout water, geen chloor); Zwembad Eekeburen, Oldekerk . Als een van de weinige zwembaden van Nederland maakt de Meene gebruikt van keukenzout voor desinfectie.


Wij cruisen regelmatig en daar zijn altijd zout-water-zwembaden (pompen ze omhoog uit de zee en filteren het). Als ik met mijn dochter (jaar) ga zwemmen, gaat haar eczeem ontsteken en laat stukken van haar huid los en moet ze aan de antibiotica. Hoe werkt een zout water elektrolyse systeem nu precies ? Chloor is bewezen de beste manier te zijn om bacteriën en algen in een zwembad te vernietigen. Maar zowel het zout water als het zoet water moet je niet te veel binnen krijgen, voor het drinken kan je toch echt beter even uit het zwembad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts