maandag 19 december 2016

Bootcamp delft

Altijd persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers; In de buitenlucht werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit; The Bootcamp Club Delft . Bootcamp is een sport in de natuur, je conditie verbeteren, sterker worden en Outdoorfrisenfit zit in leiden en delft. Ook voor personal training en kinderpartijtjes, .

Sporten in de buitenlucht bij de Kleveringweg. In Delft is er genoeg gelegenheid om mee te doen met een lesje bootcamp. Meld je nu aan en ontdek Delft opnieuw met onze kortingsbonnen.


Aquabootcamp is een powerzwemtraining, waarbij zowel de conditie als kracht wordt verbeterd.

Bootcamp Team Delft heeft het GROOTSTE aanbod van Bootcamp trainingen in Delft en omgeving! Wil je in vorm komen, afvallen of gewoon een effectieve.

Wilt u werken aan uw conditie en uithoudingsvermogen? Bent u ouder dan jaar en zoekt u een leuke manier om te trainen in een groep? Bootcamp is een buitentraining gericht op conditieverbetering door intensieve intervaltraining. Kom naar bootcamp Den Haag, Delft, Ypenburg of Scheveningen.


Op deze agenda kan je alle feesten en bootcamps terugvinden van Salsaventura. Salsaventura XXL - ZoetermeerSnowworlddi apr. MIFIT streeft naar het behalen van “life-changing” en vooral ook duurzame.


In samenwerking met Xrsizeforyou organiseert Squash Delft de eerste Bootcamp bij Squash Delft. Voor iedereen die fit wilt worden en blijven is . Op zondag januari om 10:uur organiseert kinderopvang Bam! Niemand minder dan danser en choreograaf Shay Latukolan komt op zaterdagmiddag maart naar Delft voor een mini bootcamp, a. MIFIT, Delft: Lekker sporten in de buitenlucht met sessies bootcamp (min) óf kies voor of keer trainen (min) in een sportstudio met je eigen personal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts