vrijdag 16 december 2016

Spinning heerhugowaard

Indoor cycling is een super populaire groepsles voor mannen en vrouwen bij My HealthClub Heerhugowaard. Een energieke les voor jong en ou getraind en . Naast de ruime fitnesszaal zijn er op de eerste verdieping twee grote ruime zalen waarin de groepslessen worden verzorg zoals ; Spinning, BodyStep, .

Op deze manier is een rondje om Heerhugowaard een koud kunstje! Dan ben je bij ons in Heerhugowaard aan het juiste adres. Er was geen spinning maar er werd ter vervanging een intensieve korte workout gegeven.


Sportcentrum Sanafit is sinds 20gevestigd in Heerhugowaard.

Het sportcentrum kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en . Family Fitness Center beschikt over spinningbikes, de Schwinn Evolution Indoor Cycling Bike. Onze Spinningzaal is uitgerust met een professionele . Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Spinning verbetert de conditie en traint een groot aantal spiergroepen (bil-, been-, en rugspieren). Het vergroot de longinhoud en zorgt voor een goede . Nu ook Virtual Spinning in Waardergolf.


Fiets mee, My Healthclub Heerhugowaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts