donderdag 16 maart 2017

Jungle cabana op center parcs het heijderbos

Ontdek de tropische jungle met vele exotische dieren en planten! Ontdek de Jungle Cabana in park Het Heijderbos. Overnacht in een Jungle Cabana en laat je overrompelen door de tropische flora en fauna vanaf jouw privéveranda.

Kies voor een bijzondere overnachting en bied mee op nacht in de Jungle Cabana op Center Parcs Het Heijderbos in Limburg. Altijd al eens in de Nederlandse Jungle willen slapen? Bij Center Parcs Heijderbos in Limburg kan het! Er is hier namelijk een jungle gemaakt met echte flora en .

Center Parcs Het Heijderbos: Geweldige overnachting in een cabana in de Jungle Dome ! Bekijk 5reizigersbeoordelingen, 288 . Een avontuur voor al jouw zintuigen: overnacht eens in een stukje échte jungle met tropische fauna en flora! Elke Jungle Cabana van de Jungle Dome is . Je raad het al, de bedden in de Cabanas moesten uitgeprobeerd. Heijderbos vertrouwd tot het praatje met de . Picknick op de veranda van uw Jungle Cabana of aan de eettafels bij de . Nee, want sinds kort kun je in Center Parcs Heijderbos genieten van een echte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts