dinsdag 28 maart 2017

Zwembad schiedam groenoord

Zwembad Groenoord in Schiedam leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, . De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad Groenoord in Schiedam vindt u op Openingstijden.

Zwembad Groenoord heeft veel te bieden, van zwemles . Zwemdisco Groenoord in Schiedam, het spetterende avondje uit! Op vrijdag april is het alweer tijd voor de laatste zwemdisco in zwembad Groenoord! SCHIEDAM- Zwembad Groenoord in Schiedam rekent op een hittegolf en past daarom de sluitingstijden aan.

Het springkussen evenement van Schiedam in de Herfstvakantie. Wij geven onze gasten in Zwembad Groenoord en zwembad Zuid graag iets extra's cadeau! Tijden, uren en prijzen en entree van Babyzwemmen van zwembad Groenoord in Schiedam. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Schiedam en omgeving huis-aan-huis verschijnt.


Nieuwjaarsdisco in zwembad Groenoord.

Lees reviews van Zwembad Groenoord Schiedam Zuid-Holland Nederland. Bekijk de ligging van Zwembad Groenoord in Schiedam op de plattegrond op Zoover. Zwembad Groenoord in Schiedam heeft een meter wedstrijdbad en een recreatiebad met uitzwembadje naar buiten, een stroomversnelling . Zwembad Groenoord in Schiedam, Prinses Beatrixlaan 3121JN - Telefoonnummer, informatie en kaart van Zwembad Groenoord - Rubriek Zwembad. De wijk Groenoord is stadswijk in het noorden van Schiedam. De wijk wordt begrensd door de Brederoweg in het noorden, de Ain het westen, de Ain het . Schiedam heeft twee zwembaden: Zwembad Zuid en Sport- en recreatiebad Groenoord.


Beide zwembaden worden beheerd door Optisport. Bij zwembad Groenoord in Schiedam zijnnbsp;zaterdagmiddag drie jongens aangehouden. De drie Rotterdammers van 1 en jaar . Naast het elementair zwemmen en het opleiden tot diploma's verzorgt de Schiedamse Reddings Brigade ook lessen aan senioren.


Onslide in de waterglijbaan van Zwembad Groenoord in Schiedam. Openingstijden Zwembad - 31JN - Sport- en recreatiebad Groenoord Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts