maandag 13 maart 2017

Fitland sittard wellness

Wellnessresort Sittard - Genieten van een dagje sauna, wellness en beauty in het mooiste wellnessresort van Limburg. Bied mee op een saunadag met rasulbehandeling bij Wellnessresort Sittard van Fitland. Geniet van de gloednieuwe en moderne faciliteiten.


Wellness Sittar is een mooi en luxe beauty en wellnessresort voor een heerlijke dag ontspannen. Waar 'tijd voor jezelf' centraal staat. Dit hotel telt luxe hotelkamers, en diverse andere faciliteiten zoals Wellnessresort Sittar Restaurant . Wellness Fitlan Sittard: Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van Wellness Fitland in Sittar Nederland op .

Genieten van een dagje wellness bij één van de mooiste Fitland Wellnessresorts in Nederland? Fitland Sittard ligt vlakbij Maastricht en op de bovenste verdieping van een prachtig complex vind je Wellness Sittard. Aan de rand van Sittar middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard.


Een compleet complex op het gebied van Wellness, Gastvrijhei Sport . Voor wie van sporten houdt, is Hampshire Hotel - Fitland Sittar gelegen direct naast het stadion van Fortuna Sittar het perfecte hotel. Milaanstraat 11 61LH Sittar Nederland (Kamers: 67) Hotel met wellness met o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts