vrijdag 10 maart 2017

Nio training

Oefenopgaven en oefenboekjes voor de NIO-toets. Welk getal moet volgen op het laatste getal in de rij? Welk teken +, -, x, : moet in deze som staan?

Het teken kan ook twee keer moeten worden ingevuld! De belangrijkste reden om vooraf niet te oefenen met de NIO of met NIO-. De meeste Nederlandse basisschoolleerlingen doen in groep de Cito-toets. Aan de hand van de uitslag wordt bepaald welk .

Wij bereiden uw kind voor op de nio toets! Een NIO kan en mag je niet voor oefenen, vandaar dat er dus niks over te vinden is. Omdat je dan de score kan beinvloeden.


De opzet van deze trainingen kan van . Groep en vormen een belangrijke fase voor de leerlingen in het basisonderwijs. In deze tijd wordt bepaald waar de leerling gaat starten in het middelbaar . Tevens maken wij tijdens de nio-trainingen, naast diverse reken- en . AFTER'S COOL biedt begeleiding aan voor de toetsen van het Cito leerlingvolgsysteem. Ook voor de Entree-, Cito- en NIO-toets.

In groep wordt op steeds meer scholen de NIO-toets afgenomen. Daarnaast maken de leerlingen in februari de Cito-eindtoets. Peter Potter, Dinsdag Donderdag, 20:- 22:00. Peter Potter André, Dinsdag Donderdag, 20:- 22:00.


Het gratis oefenen van een Cito toets of een andere eindtoets voor groep kan bijdragen aan een hogere score. Er komen steeds meer scholen bij die kiezen voor de NIO toets als eindtoets voor het basisonderwijs. Aan de hand van de uitslag van deze toets . Cito, IEP en Entree toetsen in Amsterdam, Leidsche Rijn,.


De NIO afname is een goede aanvulling op de eind Cito toets. Schooladvies op basis van de capaciteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts