vrijdag 17 maart 2017

Movin sit junior

Een wigvormig luchtgevuld kussen die de zithouding verbetert, de druk op de onderrug ontlast en de concentratie . Zitkussen Movin Sit Junior voor een optimale zithouding voor kinderen. Deze zitkussens dwingen tot een actieve en juiste zithouding.

Movin' Sit Junior, wigkussen voor een optimale zithouding Dit wigvormige zitkussen is speciaal voor kinderen en zorgt ervoor dat het bekken naar voren kantelt. Dit wig-vormige zitkussen is geschikt voor kinderen tot kg en zorgt ervoor dat het bekken naar voren kantelt. Hierdoor wordt de zithouding verbeterd en de . De Gymnic Movin' Sit is een wigvormig wiebelkussen dat een rechte zithouding stimuleert.

Op dit kussen moet je wel rechtop zitten omdat je er anders af glijdt! Klik om de afbeelding te vergroten van Gymnic Movin Sit junior, x cm. Het Gymnastic Movin-sit wigkussen is oppompbaar en daardoor individueel . Dit dynamische luchtkussen (ook wel wiebelkussen) is in bijna elke stoel te plaatsen en zorgt voor een actieve zithouding. Het zitkussen, de Movin'sit Junior, geeft veel vestibulaire informatie, met name rotatie, waardoor kinderen minder hun best hoeven doen om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts