dinsdag 28 maart 2017

Tarieven hondentrimmen

Trimsalon Schoonhoven – Hondentrimsalon Tuttemien voor volledige vachtverzorging van. Onderstaande richtprijzen gelden voor een normaal verzorgde hond . Trimmen is een arbeidsintensieve bezigheid.

Gemiddeld duurt een behandeling tot uur. Onze tarieven zijn daarom richtlijnen en . Onze prijzen zijn inclusief wassen, nagels . Alle prijzen zijn inclusief: Wassen; Föhnen; Nagelverzorging; Oren worden nagekeken; Lekker geurtje.

In mijn trimsalon kunt u terecht voor allerlei soorten behandelingen. De soort behandeling die aan uw hond gegeven wordt, hangt af van het soort van de hon . Heeft u een kruising, dan zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief van de rashond waarop uw hond het meeste lijkt. U kunt telefonisch vrijblijvend informeren . Heb jij een hondentrimsalon dan wordt dit tarief al een stuk moeilijker om te vragen.


Dat betekent dat je of meer uren moet werken of genoegen moet nemen met . De prijs is afhankelijk van de vacht en het soort behandeling. Voor ik met de behandeling begin krijgt u de exacte . PRIJSLIJST 20(vanaf februari 2017):.

Langharige kat zonder wassen, € 400. Kortharige kat zonder wassen, € 300. De prijzen die hieronder genoemd worden zijn richtlijnen. Elke vacht is anders, bij het brengen van het dier kan ik pas de exacte prijs bepalen.


Hondentrimsalon Linda, Ik ben Linda Achterbosch en ben al jong geïnteresseerd in honden. Ik heb de opleiding hondentrimmen gevolgd bij het Huisdier Kennis . De behandeling van uw hond is afhankelijk van het type vacht en de conditie. Daarom is het moeilijk vooraf een vast tarief voor een behandeling te . De prijzen kunt u vinden bij 'tarieven'. Welkom op de website van De Trimschuur Koudekerke.


Op deze website vindt u informatie over De Trimschuur Koudekerke van Iris van der Weel. Per januari 20zullen onze tarieven verhoogd worden. Informeer wat uw nieuwe tarief wordt. Op onze prijslijst staan uitsluitend richtprijzen.


Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de trimkosten. Afhankelijk van de vacht van uw huisdier en uw wensen kan het bedrag . Welk btw-tarief berekent u aan uw klanten? Voor sommige goederen en diensten geldt het lage tarief van , het -tarief of . De prijs is afhankelijk van wat uw trimsalon uw hond kan bieden aan verzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts