donderdag 23 maart 2017

Chakra nederlands

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. En waarschijnlijk vind je chakra's maar raar en zweverig. Wat de chakra's zijn, en hun eigenschappen.

Chakra's zijn centra van energie, die zich op de middenlijn van het lichaam bevinden. Chakra's zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra's lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin.


Chakra (Pali: chakka, Tibetaans: khorlo, Maleis: cakera) is een term uit de traditionele.

Saswitha, de eerste yogaleraar van Nederland en grondlegger van . De chakra's zijn de energiecentra van het lichaam en zeven daarvan spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam een geest. Welke chakra's zijn er en wat doen ze en wat zijn de kenmerken van de wortel hoofd keel hart navel kruin sacraal chakra. Aura De aura is het energieveld om ons heen.


Alles heeft een aura, zoals bomen, planten stenen en dieren. Chakra`s wat en waarvoor en waarom chakra healing…. Het eerste belangrijke punt bij de uitleg over chakra`s is om te . De chakra's zijn energetische structuren in het energie systeem van het lichaam. Elk chakra werkt om energie als geheel in het systeem te krijgen en vooral .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts