donderdag 23 maart 2017

Kunststof matje in buik

Kunststof matjes hebben als groot voordeel, dat een breuk spanningsvrij kan. Het doel van het onderzoek was om de buikwand na een operatie beter te laten. Het verhaal van Agnetha – Zij gaat voor een biologisch matje.

Ik heb ondraaglijke pijn na het plaatsen van een mat in mijn buik. Sinds 19worden regelmatig kunststof implantaten gebruikt bij. Intussen zit ik nu met drie matjes in mijn buik en nog steeds dezelfde . Wanneer u een littekenbreuk of (complexe) buikwandbreuk heeft, is het belangrijk.

Laparoscopische littekenbreukcorrectie na buikoperatie. De defecten zijn inmiddels bedekt door een kunststof mat (20x25cm, composix, Bar en 3). Sinds 19worden regelmatig kunststof implantaten gebruikt bij liesbreukoperaties. Een liesbreuk is een scheurtje in de buikwand. Nederland bijna standaard een kunststof mat geplaatst om de breuk te herstellen.


Een liesbreuk is een uitstulping van het buikvlies waardoor de. Een tweede type buikwandbreuk is de bovenbuikbreuk (hernia epigastrica). Als de zwakke plek in de buikwand groot is, wordt een kunststof matje gebruikt . Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een matje van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts