vrijdag 10 maart 2017

Your balance yoga tiel

YourBalance is dé plek in Tiel voor Yoga, Pilates en Massage. Wij bieden groepslessen, personal training en workshops yoga, massage en pilatus en balans. Prachtige ruimtes op een unieke locatie in Tiel.

YourBalance is de plek voor Yoga, Klassieke Pilates, massage en workshops in Tiel . YourBalance is de plek voor Yoga, Klassieke Pilates, massage en workshops in Tiel. Een dienst van: Yogastudio Your Balance.

Blij en trots ben ik om te laten zien dat van mijn beelden op canvas bij het yoga centrum YourBalance in Tiel hangen. In de regio Tiel is de groeiende populariteit van yoga en pilates goed te merken. De open dag van studio YourBalance werd druk bezocht . Voor dynamische hatha yoga in Elst, Gld.


Op zaterdag april is er een verdiepingsles bij YourBalance over de Zonnegroet, één van de . Om yoga te kunnen beoefenen hoeft u geen atleet te zijn, ook wanneer u. YourYoga biedt in Tiel en omgeving (zoals Buren, Ochten, Geldermalsen, Lienden) Personal Yoga Trainingen en groepslessen PowerYoga en Easy Flow Yoga . Just Safety - BHV, EHBO, Reanimatie en AED - Tiel.

Plein - Moderne flexplekken en vergaderruimte - Tiel. Your Balance - De plek voor Yoga - Tiel. De groepslessen van Studio YourBalance worden gegeven aan kleine groepen,.


Bekijk andere yogascholen in de buurt van: Tiel. Your Balance verzorgt een workshop “New Year”. In samenwerking met Your Balance uit Tiel organiseert SKLM in juni 20een aantal bijeenkomsten voor Kinder Yoga. Het geven van groepslessen, privélessen (o.a. Personal Yoga Trainingen) en workshops in diverse vormen van Yoga en . YourBalance Breng meer balans in je leven met yoga, Pilates massage YourYoga Groepslessen en Personal training in Tiel.


YourBalance biedt voor moeder en kind ook individuele begeleiding tijdens de zwangerschap op het gebied van Yoga en Pilates, Yoga voor mama baby, . Op zaterdag april 201 tijdens Tiel Pakt Uit is er weer veel te doen in de. Babyluchtballonnen, geboorteborden, Yourbalance babymassage en yoga, de . Yoga studio Yogastudio YourBalance Tiel in tiel: Reviews, events, news for Yogastudio YourBalance Tiel on YogaTrail. YourBalance ook workshops en cursussen op het gebied van yoga, pilates, dans, hoopdance, meditatie en massage. Vanaf oktober starten Jessica Zijlema en Froukje Schaaf in Tiel met een eigen yogastudio voor groepslessen workshops:Yogastudio . Burgemeester Meslaan 40CA Tiel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts