maandag 23 september 2019

Kickboksen vleuten

Muay Thai Utrecht is ''DE'' Thai- en Kickboksschool van De Meern, Vleuten, Utrecht en Leidsche Rijn. Eindelijk de eerste training in onze nieuwe locatie bij Fox Training! Kickboksen en Thaiboksen in een professionele dojo .

Vleuten, De Meern Leidsche rijn, Vleuterweide, Terwijde, Parkwijk, 't Zan Langerak, De woer Kinder kickboksen, Kids . Voor elke (beginnende) kickbokser: recreant of met wedstrijdambities - GRATIS proefles! Op zoek naar fitness, health, tennis en squash in Leidsche Rijn? In Vleuten - De Meern, vlakbij Utrecht vind je Sportcentrum Oudenrijn.

Het kickboksen bij Benny's Gym is laagdrempelig, toegankelijk voor iedereen. Benny's Gym is een laagdrempelige sportclub in de regio Vleuten-De Meern en . Trainingstijden Dinsdag donderdag 18:- 19:Jeugd tot jaar conditie en spelenderwijs leren boksen 19:- 21:Klassikale training: techniek, . Voor Kickbox, Thaiboks en bokszak trainingen in Vleuten, de Meern en. Je kunt bij ons terecht voor Kickboksen - Conditietraining - Circuittraining en . Voor de kids is er nu voor de kids in Leidsche Rijn e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts