donderdag 5 september 2019

Squash bussum

Wij bij Squash Wellness begeleiden u daarbij. Om daar met volle teugen van te genieten is het belangrijk om uw lichaam en geest te trainen en te verzorgen.

Squash Wellness Premium HealthClub, Bussum. Adres, Struikheiweg 14TK Bussum Route plannen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Squash Wellness in Bussum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Er is nog geen algemene informatie bekend over Squash en Wellness Bussum (Bussum).

STTC Bussum bevindt zich binnen de muren van het prachtige multifunctionele Sport- en Lifestyle Centrum Squash Wellness in Bussum. Opdrachtgever: Squash Welness Bussum; Architect: DENC Bussum. Het sportcentrum is grondig gerenoveerd en uitgebreid. Als klant van Squash Wellness, kunt u genieten van een luxueuze sportieve omgeving die u het gevoel van de stedelijke snelheid even doet vergeten. De besloten vennootschap Squash Centrum Bussum B. Struikheiweg te Bussum en is actief in de branche Sportaccommodaties.


Hieronder vindt u de squashbanen bij u in de buurt. Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Squash Wellness in Bussum. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Fitnesscentrum in Bussum, Hilversum, Naarden en Wijdemeren met Squash, vind een fitnesscentrum en alles over fitness. Bussum, Struikheiweg 1 1406TK - Telefoonnummer, informatie en kaart van Squash Centrum Bussum B. Onze dynamic artists geven les bij Squash en Wellness in Bussum.


Voor meer informatie bekijk het rooster en kom een keertje langs. Meld je aan voor de Squash Wellness clubladder en speel elke weken een leuke wedstrijd op jouw niveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts