vrijdag 20 september 2019

Warming up armspieren

Voor een goede warming up trek je minstens minuten uit. Je spieren kunnen rustig aan opwarmen en je hartslag stijgt. Maar als je elke training begint met een goede warming-up van de schoudersspieren, dan wordt de kans wel een stuk kleiner dat je .

Wist je dat een warming-up helpt om beter te presteren? Lees hier wat de positieve effecten van een warming-up zijn en wat een goede . Breed aanbod verschillende armspieroefeningen om je armspieren te trainen. De warming-up behoort een verplicht onderdeel te zijn van elke training of wedstrijd.

Want met de warming-up bereidt u uw lichaam voor op de . Zonder goede warming-up loop je meer kans op sportblessures. Bekijk de warming-up tips van VeiligheidNL en loop minder kans op sportblessures. Met een goede warming-up verklein je het risico op tennisblessures. Een actieve warming-up stimuleert namelijk de circulatie en heeft wel degelijk zijn nut bewezen. Je hartslag wordt hoger, je bloeddruk neemt toe waardoor spieren ook beter . Of je gaat sporten zonder warming-up, waarbij de spieren krachten leveren waar ze niet op zijn voorbereid.


Of je valt of krijgt een ongeval waarbij spieren te . Het basisdoel van de warming up is de spieren voorbereiden op de arbeid die komen gaat.

Golf is gezond en dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek! Lees er alles over inclusief een handige, korte warming-up voor iedere ronde golf. Doe voor je begint met trainen altijd een goede warming up. Pak de crosstrainer een kwartiertje, of doe sets met lager gewicht dan je normaal gebruikt.


Een actieve warming-up van het bovenlichaam verbetert de. De definitie van warming-up = “een serie oefeningen om je lichaam voor te. Weer een andere keer lieten de onderzoekers de warming-up helemaal weg, en begonnen de mannen meteen met leg-pressen. Begin elke training met een warming-up.


Daardoor kunnen ze na de warming-up optimaal werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts