woensdag 18 september 2019

Swimstream

De Swimstream zwemmachine laat water stromen. Hierdoor kan men zwemmen in zeer kleine zwembaden. De zwemmachine is uitermate geschikt voor privé .

Van een kabbelend beekje tot sterk stromende rivier! Swimstream bouwde in de afgelopen decennia meer dan 1privé tegenstroom zwembaden. Swimstream is gespecialiseerd in het bouwen van tegenstroom zwembaden op maat. In de afgelopen twee decennia realiseerden wij meer dan 1unieke .

De door DENEM BV ontwikkelde Swimstream swim current generator is de beste in zijn soort. Swimstream laat het water in uw zwembad stromen als in een . Met een Swimstream zwemt u toch intensief in een kleiner zwembad. Ideaal voor zowel sportmensen als gezonde actievelingen. DEALER VAN CONDENSVRIJ EN VERWARMEND IQ-GLAS.


Swimstream uit Boxtel is per januari 20officieel door de leverancier . De SWIMSTREAM zwemmachine van Gillet Zwembaden laat het water in uw zwembad stromen als in een rivier: een brede en diepe waterstroom. Eindeloos zwemmen in een bad van minimale afmetingen? De ultieme SWIMSTREAM zwemmachine maakt het mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts