maandag 30 september 2019

Seksuele energie

Tips om de valkuilen van schuld en schaamte te vermijden, voor mannen vrouwen. Uitleg waarom seksuele energie niets met tantra te maken heeft. Maar in de moderne, oversekste samenleving wordt die energie vooral verspild. Hoog sensitieve personen en seks: Je kunt seksuele energie op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau beleven.


Centrum Djoj RotterdamSeksualiteit en spiritualiteit - Pamela Kribbepamela. Seksualiteit is een dans van energie tussen het mannelijke . Vrijen met je geliefde wordt pas echt magie als de seksuele energie tussen het mannelijke en het vrouwelijke gaan stromen, leer hoe ook jij dat .

Seksuele energie is de krachtigste energie die er in het lichaam voorhanden is, we zijn er uit ontstaan. Dit betekent dat het een diepe scheppende, krachtige en . Waarom hebben we er dan moeite mee om de kraan voor onze seksuele energie, onze innerlijke levensstroom, helemaal open te zetten? Al meer dan twintig jaar begeleidt Toña Wong Chung mensen in haar praktijk Healing Space. Vooral op het gebied van liefde en seksualiteit.


Ik ben op bezoek bij mijn zwangere vriendin en leg mijn hand op haar zwangere . Seksuele energie is een mooi geschenk van God. Op de juiste wijze gebruikt geeft deze veel vreugde en kracht en schept schoonheid en . Ik heb begrepen dat je de seksuele energie kunt omzetten naar creatieve energie.

De oude Taoïsten ontwikkelden vele verschillende manieren om de enorme kracht van seksuele energie aan te boren, met als doel dit in te . Vraag: Geliefde Jezus, adviseer alsjeblieft een techniek om seksuele energie te sublimeren. Bijvoorbeeld om seksuele energie gebruiken om het hart te openen . De (seksuele) levensenergie in ons betreft ons hele zijn, komen we via deze energie met intensieve gevoelens in contact, dan hebben deze een rechtstreekse . Een workshop voor vrouwen rondom seksuele energie, intimiteit en verlangen. Seksuele energie is er altij zo dichtbij . Seksuele energie is een levensenergie. De relatie die je met jezelf hebt is de basis waar alle andere relaties naar gevormd worden. Is sex altijd een uiting van sexuele energie?


Eerst is het handig om te kijken waarover we het hebben als het gaat om sexuele begeerte. Tantrische Sex: een ritueel dat een andere dimensie geeft aan de seksuele energie en seksualiteit. Tantrische sex is een mystieke Oosterse. We beschrijven tantra tips en oefeningen uit zijn boek voor het laten stromen van seksuele energie.


Des te meer je oefent, hoe groter je seksueel genot wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts