dinsdag 10 september 2019

Plafond optrekstang

Deze multifunctionele optrekstang (dakmontage) is ideaal voor chin ups, pull ups en. Deze optrekstang monteer je aan het plafond of aan een stevige balk, om . Optrekstangen zijn de ideale manier om in vorm te komen en een sterk en gespierd.

ScSports - X-anker - plafond-muurbevestiging voor suspensiontrainer . Met een optrekstang ofwel pull-up bar kan je meerdere typen. Deze optrekstang is behalve aan de wan ook aan het plafond te bevestigen. Stevige optrekstang voor bevestiging aan de wand of het plafond.

Met diverse grepen, ideaal voor bodyweight trainingen. Op zoek naar een optrekstang, ook wel bekend als pull-up bar of chinning bar? Muscle Power Pull Up Bar muur - plafond MP1167. Op zoek naar een optrekstang voor Plafondbevestiging Vergelijk een ruim assortiment en. Shop online voor Optrekstang uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Ik heb van de week een optrekstang gekocht via GS, het gaat om dit. Vind optrekstang plafond op Marktplaats. Deze optrekstang, gemonteerd aan het plafon is verstelbaar.

Deze multifunctionele optrekstang heeft twee blokken met elk twee handvatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts