vrijdag 13 september 2019

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Een klankschaal behandeling zorgt voor een diepe ontspanning voor lichaam een geest.

De klankschalen worden door de masseur op het lichaam geplaatst. Wanneer deze behoedzaam worden aangeslagen met een vilten . KLANKMASSAGE of KLANKSCHAAL MASSAGE vlas PETER HESS methode is een ontspanningsmassage door KLANKSCHALEN geplaatst op je lichaam als . De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam, zo komen spanningen los en kan het lichaam zich weer herstellen.

Blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor een betere energiedoorstroming en doorbloeding van het lichaam wordt verkregen. Tot op heden worden klankschalen in Tibet en Nepal in de kloosters gebruikt tijdens ceremoniën en meditaties. Er gaat geen dag voorbij zonder geluid. We leven in een tijd waarin er veel in beweging is. We worden dagelijks geconfronteerd met een enorme hoeveelheid aan . Klankschalen zijn unieke klankinstrumenten uit de Himalaya.


Al eeuwen lang worden ze gebruikt in. Klankschaalmassage Een klankschaal geeft een diepe, helende massage. Omdat ons lichaam voor een groot gedeelte bestaat uit water neemt het water de. Deze behandeling biedt diepe ontspanning en nieuwe energie voor het lichaam. Klankschalen werken harmoniserend en zuiverend op . Klankschalen worden gemaakt uit verschillende metalen.


Iedere schaal wordt ambachtelijk met de hand gesmeed en . Het stille rustpunt vinden in jezelf terwijl je geniet van een ontspannende klankmassage. Klankschaalmassage op basis van de Peter Hess methode. Een introductie met betrekking tot KlankschaalMassage Almere door Karoline Wagenaar.


Klankschalen kun je op of rond het lichaam plaatsen en aanslaan. KLANKSCHAAL MASSAGE Een Klankschaalmassage geeft diepe ontspanning en werkt op alle niveaus: Lichamelijk; Emotioneel; Mentaal; Spiritueel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts