woensdag 25 september 2019

Virtual spinning evert

In deze les fiets je door het prachtige landschap van de Nederlandse provincie Limburg. Vanuit Valkenburg voeren glooiende wegen je via kleine dorpjes door . ClubVirtual biedt (online) virtual cycling lessen aan van hoge kwaliteit.

In deze les is Evert wederom 'ouderwets' op dreef. Evert van der Zee is Personal Fitness Trainer en geeft Bootcamp Huissen,.

Belgie te zien in verschillende welness- en fitnesscentra met virtuele cycling lessen. Hij is vooral bekend geworden met de virtuele spinning en cycle lessen bij Fit . De mogelijkheid bestaat om Evert uit te nodigen voor een LIVE les of Spinning event. Evert heeft al voor hele grote events . Ik spin regelmatig met club virtual en dan meestal met de lessen van Evert van der Zee.


We hebben laatst een marathon spinning gehouden voor serious . Club virtual - Spinning auf realen Strecken! Fast 7Strecken in Ländern - werde fit wann immer du. Stukje van de les waarin Evert de ADslogan gebruikt.

Af en toe is Evert vervangen door een kreunchickie, die ons er aan herinnert in de spinstudio met virtueel landschap wel te genieten van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts