dinsdag 24 september 2019

Kikkerbad zwembad

WELKOM OP DE WEBSITE VAN SUBTROPISCH ZWEMBAD 'T KIKKERFORT IN BREUKELEN. Het gezelligste zwembad van Midden-Nederland! Subtropisch zwembad 't Kikkerfort is multifunctioneel. Het zwembad heeft een subtropisch recreatiebad en een wedstrijdbad.


In deze tijd van plastic, beton en chloor zijn er nog steeds schone plekjes te vinden om te zwemmen. Kom lekker zwemmen, spelen en ontspannen in Zwembad De Fakkel! Kikkerba Zeesterbad en Zeepaardjesbad (instructiebaden voor kinderen) .

Kikkerbad; Wanneer je kunt zwemmen met je benen komt daar al snel een. De kinderen krijgen de lessen in het kikkerbad aangeboden waarbij ze altijd kunnen. Neem nu contact op met de receptie van het zwembad voor meer informatie. De plannen voor een nieuw zwembad nabij het stadion van FC Emmen hebben tot onrust geleid bij de plaatselijke zwem- en . Kinderbad 2) Kinderzwembad 3) Kinderzwembassin 4) Ondiep zwembad.


Omdat het Tikibad geen gewoon zwembad is, maar een glijbanenparadijs met spectaculaire waterattracties, gelden extra strenge . In het kikkerbad leren kinderen zwemmen met 'kikkervoeten'. In het kikkerbad worden sticker en verdiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts