woensdag 18 september 2019

Leidsche rijn tennis

Leidsche Rijn Tennis - LRT verzorgt onder leiding van Francesco Jetten voor tennissers van jong tot oud (junioren en senioren) en van beginner tot topspeler .

OTC, de tennisvereniging in het hart van Leidsche Rijn! Oudenrijn met vele faciliteiten als tennisbinnenbanen, squashbanen en een fitness- healthcentrum . Ook UVV Tennis stelt haar banen voor deze kampioenschappen beschikbaar en om deze.

Het is mogelijk om tennisles te volgen bij PVDV. Deze tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Leidsche Rijn Tennis (LRT), een professionele . Leidsche Rijn Tennis is een professionele tennisschool, die sinds 19onder de naam LRT in regio Utrecht trainingen verzorgt. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor L. Leidsche Rijn Tennis) in De Meern vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Leidsche Rijn Tennis (LRT) verzorgt met haar team van gediplomeerde trainers al ruim.


Op zoek naar fitness, health, tennis en squash in Leidsche Rijn? In Vleuten - De Meern, vlakbij Utrecht vind je Sportcentrum Oudenrijn. De Proflex tennis binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn zijn de uitkomst om. Sportcentrum Oudenrijn, het enige sportcentrum in Leidsche Rijn waar voor . Tennisvereniging, Wijk, Ondergron Aantal banen, Doelgroepen, Ledenstop. PVDV Tennis, Leidsche Rijn, ProVision, (overkapt), Alle, Nee.


Open Dag PVDVPVDV, Utrecht, Nederlandmrt. STVU Spring BreakSTVU, Utrecht, Nederlandjun. Vechtlust Open DubbelLTC Vechtlust, Utrecht.


LEIDSCHE RIJN TENNIS) is gevestigd op Zeedistel te De Meern en is actief in de branche Overige sportactiviteiten. LRT Leidsche Rijn Tennis in De Meern, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of . Lekker tennis, badminton of squash spelen in Leidsche Rijn?


Kijk hier voor de mogelijkheden in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern e. Leidsche Rijn Tennis is een professionele tennisschool die onder de naam LRT bij DESTO Tennis de trainingen verzorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts