woensdag 27 mei 2015

Anti slip mat wasmachine

Plieger Geluidsdempende anti-slipmat Zwart. De Plieger geluidsdempende antislipmat gebruik om het geluid te reduceren van je wasmachine of droger. Alle accessoires voor wasmachine vind je bij Praxis.

Van antislipmatten tot overgangsrubbers voor wasmachines. Met de universele Scanpart anti-slip- en anti-trillingsmat staat jouw wasmachine of droger stevig op de ondergrond. De mat voorkomt wegglijden en beschermt . De Scanpart Anti-slip Mat voorkomt dat je wasmachine of wasdroger van een vloer van beton, steen of tegels schuift.

Deze anti-slip mat heeft namelijk een . Bestel de Anti-slip Mat + Trillingsdempers bij Wasmachinestore. Met de Nedco Trillingsmat blijft je wasmachine of droger netjes op zijn plek staan. De mat is gemaakt van rubber dat de trillingen opvangt en het geluid tijdens . We zijn net verhuisd en nu staat mijn wasmachine op een laminaatvloer.


Rubberen poten of matten gaan de zaak alleen nog maar erger maken. Bekijk vergelijk het ruime assortiment witgoed accessoires en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts