dinsdag 12 mei 2015

Haltersteunen

Wij voeren een breed assortiment haltersteunen van Marbo, Heavy Duty, Barbarian en StengthMaxx. Kies bij ons voor de beste prijs en hoogste kwaliteit. TecTake - haltersteunen voor lange halters - zwart - 402147.

Deze robuuste en stabiele haltersteun is perfect geschikt voor uw fitnesstudio thuis. Stabiele en zwaar belastbare haltersteunen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Finnlo haltersteun opbergrack voor Burn Machine Ultimate 5023E.

Op zoek naar een Verstelbare haltersteunen Trainingsbank? Trainingsbanken koop je eenvoudig online bij bol. De Powermark 3Squat Rack bestaat uit een set van stabiele en makkelijk in hoogte te verstellen haltersteunen die u voor een ruim scala aan toepassingen . Het voordeel van losse haltersteunen is dat ze makkelijk op te bergen zijn. De losse standaards kan je naar wens in de breedte plaatsen, hierdoor zijn ze . Online losse haltersteunen van Kettler, in breedte verstelbaar. Haltersteunen zwart voor losse halterbankjes.


Losse halterbank steunen voor bankdrukken met losse halterbank. Deze haltersteunen, zijn ideaal te gebruiken .

Er zijn ruwweg drie verschillende typen squatracks te koop: squat stands ofwel losse haltersteunen, ER racks, en een vaststaand squatrek. Deze haltersteunen zijn ideaal te gebruiken als u weinig plaats heeft! De steunen bestaan uit een stabiele constructie welke door de tussenbalk veel stabieler e. Met dit halterbank haltersteunen kun je zelf bepalen welke fitnessbank je gebruikt voor je bench press. Haltersteunen per set die op elk gewenste plek kunnen worden gebruikt.


Kwaliteit en stabiliteit zijn belangrijke eisen voor een veilige en comfortabele krachttraining thuis! Het Nederlandse INTERNET bedrijf SPORTANDMORE. Haltersteunen voor lange halter halterstaander krachttoestel halterstandaard.


Hallo, Ik train thuis en sinds ik recent wat groter ben gaan wonen heb ik voor het bankdrukken een paar haltersteunen aangeschaft (zie foto).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts