woensdag 6 mei 2015

Zwembad kant en klaar

Pacific Wellness levert alle polyester zwembaden kant – en – klaar aan en zijn eenvoudig te plaatsen en te monteren. Uiteraard kunt u ook de gehele installatie . Een vrachtwagen komt het zwembad kant-en-klaar thuisbezorgen, rechtstreeks uit de fabriek.

Dat transport maakt dat monoblok baden vaak niet te groot kunnen . Uw eigen zwembad voor de scherpste prijs. Luxe keramische zwembaden, poylester zwembaden en liner . Nieuw in ons assortiment een “kant en klaar” zwembad.

Een unieke constructie in “no-time” geïnstalleerd. Het zwembad is voorzien van een ingebouwd . Een opzetbad is een zwembad wat is opgebouwd uit een staalwan leverbaar in diverse. Een vrachtwagen bezorgt het zwembad kant-en-klaar aan huis.


Een eigen zwembad in de tuin is hét summum om thuis te ontspannen. Het bestaat meestal uit één geheel dat kant-en-klaar in de grond gezet wordt. Hieronder hebben wij de meest voorkomende maten van zwembadfolie kant-en-klaar voor u op een rijtje gezet.


Weet u echter het merk en de afmetingen van . Ook de plaatsingstijd is een stuk korter doordat het zwembad kant-en-klaar wordt aangeleverd.

De maximale breedte is wel slechts meter vanwege . Polyester zwembaden komen kant-en-klaar uit de fabriek. Een van de voordelen hiervan is dat de vorm van het bad vooraf kan worden uitgezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts