vrijdag 22 mei 2015

Beschermmat loopband

De Tunturi Protection beschermmat voor fitnessapparaten beschermt de vloer en. Ideaal voor onder de loopband t helpt echt goed om de geluid te dempen. Kunstof mat ter bescherming van de vloer tegen krassen en transpiratievocht, en als geluiddemping bij het gebruik van uw trainingsapparaat.

Extra grote mat voor loopbanden, roeitoestellen en krachtstations; Bescherming van de vloer tegen drukplekken, krassen en transpiratie; Dempt trainingsgeluid . Comfort en bescherming, dit heeft u met fitness- en onderlegmatten. Bekijk en vergelijk het aanbod op Fitnessapparaat. Genoemd Fuzion voor hun hybride functionaliteit, deze shorts van Bad Boy zijn ideaal voor de overgang van de loopband naar de mat, voor multi-sporters of .

Universele insportline beschermmat is bedoeld voor thuisgebruik onder de. Nu bij aankoop van een hometrainer, crosstrainer, loopband of spinning bike een . Tunturi Fitness beschermmat Loopband (large). Kunstof mat ter bescherming van de vloer tegen krassen en transpiratievocht, en als geluiddemping bij het . In het algemeen zijn bescherm matten voor een hometrainer 1cm lang en bree voor een crosstrainer 1lang en breed en voor een loopband 200 . De RS Sports beschermmat zal de vloer beschermen tijdens trainingen en dempt het geluid van fitness apparaten. De afmeting van de RS Sports beschermmat . Beschermt de onderliggende vloer tegen beschadigingen en beperkt geluiden en trillingen tot een minimum.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Ontworpen voor het beschermen van je vloer en het dempen van het lawaai van je loopband. Er ligt ook nog eens een dempende mat onder de loopband. Een beetje geluid mag je verwachten, maar op deze manier is de loopband . Een vloermat onder uw fitnessapparaat heeft als voordeel dat de vloer beschermd wordt tegen krassen. Daarnaast zorgt de mat ook voor geluidsdemping . Ik heb op zolder een loopband van Tunturi geplaatst, op een houten vloer.


Fitnesskoerier is het adres voor het online kopen van fitnessapparaten, fitnessartikelen en krachtsport. Van loopbanden, crosstrainers, halterschijven, foam rol. Loopband Flow Fitness RUNNER DTM3500i.


Tunturi Loopband T(09TUT40000) koop je vanaf €1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts