donderdag 21 mei 2015

Hatha yoga eindhoven

Hatha yoga is de meest klassieke vorm van yoga, goed voor gewrichten en spieren en ook je hormoonhuishouding wordt gebalanceerd. In het centrum van Eindhoven vind je yogastudio Yoga Hathi. Ik geef verschillende yogalessen, waarbij de basis hatha yoga is.

Hatha yoga Eindhoven is een perfecte manier om helemaal tot rust te komen en jezelf te vinden. De Hatha yoga oefeningen van Shanti Healing zijn bedoeld om . Willy Oomen is Hatha Yoga docent en spiritueel therapeut in Eindhoven. Ontspannen doe je bij Yoga praktijk Een Nieuwe Balans.

Yogalessen volgen in Eindhoven Noord? Nieuw: Vanaf maandag april: Hatha Yoga om 10:45. De lessen zijn gebaseerd op de Hatha Yoga. Tijdens de les worden asana's (yogahoudingen) afgewisseld met oefeningen voor adembewustzijn, ontspanning . Hatha-yoga is een fysiek yogasysteem, afkomstig uit India. Hatha Yoga combineert fysieke houdingen met controle van de ademhaling om zo lichaam en geest in balans te brengen.


Laat je inspireren door de kracht van Yoga. Informatie over hatha-yoga, de praktijk en yoga voor bedrijven en zwangere vrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts