woensdag 27 mei 2015

Trampoline zonder net

Wij hebben sinds de zomer een ruime trampoline -10m- en zijn daar erg gelukkig. Ik vindt een trampoline zonder net echt niet kunnen! Trampolines zonder net - bij ToysGarden.

Trampoline met of zonder veiligheidsnet. Vooral bij kleine kinderen, die gevaren nog niet goed kunnen inschatten, is het belangrijk dat er een volwassene bij is . De beste hulp bij het kiezen van uw trampoline Met onze trampoline kieswijzer maakt u altijd de beste keuze. Wij hebben de veiligste ronde trampolines zonder net voor jou geselecteerd.

Bij een trampoline zonder veiligheidsnet is het verstandig de trampoline op een zachte ondergrond te zetten. Zet de trampoline op een vlakke ondergron zodat . Een trampoline op poten zonder net in je tuin zetten is geen goed idee. Omdat het simpelweg gevaarlijk is om op zo'n . Er zijn speciale ingraaf-trampolines te koop met kortere pootjes.


Als het niet mogelijk is om de trampoline in te graven, gebruik dan een veiligheidsnet rond de . Een ovale trampoline is net zo praktisch te plaatsen als een rechthoek en is ook voorzien van een springmat waarbij het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts