dinsdag 12 mei 2015

Paaldansen amersfoort

Dance Centre Amersfoort Waterdreef 166. Donderdag April om 19:starts nieuw Paaldans cursus in Breda! Probeer onze paaldanslessen in Amersfoort nu uit!

Dus heb je altijd al willen leren paaldansen en woon je Amersfoort of omgeving. Paaldansen is een leuke manier om met je lichaam bezig te zijn. Sportief Paaldansen organiseert – altijd onder leiding van opgeleide instructrices – feestjes . Paaldansen in Amersfoort en omstreken met de Paaldans Fabriek!

De leukste paaldans workshop in Amersfoort en omstreken! De workshop zal gegeven worden door niemand minder dan Samantha Polman eigenaresse van Chalans Utrecht Paaldansen. Paaldansen in Amersfoort is nog nooit zo leuk, sportief en uitdagend geweest. Waarom Paaldansen bij ons: - Gestructureerde lessen samengesteld met. Paaldansen bij A-Dance in Amersfoort.


Zoals ik enige tijd geleden al vertelde wilde ik graag het paaldansen weer oppakken en dat heb ik . Daag jezelf uit en onderneem samen dit uitje vol verrassing. Met de Workshop Paaldansen kun je jouw vrijgezellenfeest in Amersfoort een extra dimensie geven . Lipdub of filmuitje in Amersfoort, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne .

Weleens gehoord van de Fireman, de Snake en de Helikopter? Onze geweldige Workshop Paaldansen in Amersfoort zorgt voor uitdaging en plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts