woensdag 13 mei 2015

Ger schurink mindfulness download

Gebruik voor commerciĆ«le doeleinden is niet toegestaan. Vanaf deze pagina kun je de mindfulness meditaties downloaden. De mindfulness meditaties zijn er in .

De eerste track is een wat langere uitleg over wat mindfulness-meditatie is, het doel. Mindfulness-meditatie is het opmerken en toelaten van gedachten en . Introductie in mindfulness meditatie: Mindfulness- introductie - MP- min. Meditaties van minuten, vrouwensteAdemhaling - MP- min.

Audiobestanden met de meditatieoefeningen bij het boek: Mindfulness. Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten. Mindfulness door Ger Schurink over persoonlijke ontwikkeling. Audio-meditatieoefeningen gratis te downloaden; De auteur is psycholoog, psychotherapeut . Mindfulness Een praktische training in omgaan met gevoelens en gewoonten In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te . Download gratis meer dan 3mp3's voor beginners en gevorderden.


Hieronder vind je geleide meditatie oefeningen uit de mindfulness . Bekijk de minuten ademruimte of download deze in mpformaat. De mindfulness oefening 'De minuten ademruimte' van Williams, .

Lees een gratis sample of koop 'Mindfulness' van Ger Schurink. Download nuom uit deStore te kunnen downloaden. Met Mindfulness leer je je niet meer te verzetten tegen lastige gevoelens.


Ontwikkel inzicht, wijsheid en vooral 'belevingsruimte'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts