dinsdag 5 mei 2015

Sportplaza

SportPlaza Mercator is een modern sportcentrum in Amsterdam West met een zwemba fitnesscentrum, zonnebank, sauna stoomba kinderopvang, horeca, . Dit sportbedrijf bestaat uit sporthallen, gymzalen, .

Bij SportPlaza kunt u op verschillende manieren met plezier fitnesstrainen, alleen, met vriend of vr. Welkom bij SportPlaza Haarlemmermeer. Sportplaza Hendrik Ido Ambacht biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, welness en lifestyle.

Al jaren zijn wij de onderscheidende locatie waar onze gasten vertrouwen op een vriendelijke, . Het motto van Sportplaza Rucphen is: RESULTAATGERICHT SPORTEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER, wat onze visie op ons sportcentrum goed omvat. Sportplaza Essen biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, wellness en lifestyle. Topsportplaza Breda biedt u een breed scala aan faciliteiten en dienstverlening op het gebied van fitness, wellness en lifestyle. Ons multifunctionele centrum beschikt over een zwemba een sporthal, een dojo, sportvelden, tennisbanen, vergaderruimtes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts