dinsdag 20 juni 2017

Scheg deventer zwembad prijs

Bekijk hier de tarieven voor alle activiteiten binnen De Scheg. Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein!

Zwembad De Scheg is het zwemparadijs van Overijssel. Voor het hele gezin is het een schitterend bad vol leuke attracties. Bekijk alle tarieven van het Borgelerbad eenvoudig in het tarievenoverzicht.


Beleef een onvergetelijke dag uit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg.

Belevingscentrum De Scheg in Deventer met een overdekte kunstijsbaan . Beleef een tropische dag bij Zwembad De Scheg in Deventer. Het zwembad is tijdens deze avond sfeervol verlicht met lichteffecten (reguliere entreeprijs).

Belevingscentrum De Scheg openingstijden, prijzen, adres en meer! Deze video geeft u een goede introductie over Sportbedrijf Deventer met haar accommodatie De. Scheg Kunstijsbaan over entree, prijs, uit, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, uitjes, ertussenuit,.


De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate. Lees reviews van Zwemparadijs De Scheg Deventer Overijssel Nederland. Het zwembad was erg smerig, op blote voeten lopen daar is echt geen aanrader!


De prijs kwaliteit verhouding is voor ons een (vier). Meer informatie over zwembaden in Deventer vindt u op Zwemkleding. Lees meer over zwembad De Scheg en het Borgelerbad.


De Scheg in Deventer is het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Overijssel. Omschrijving; Openingstijden; Locatie; Prijzen; Beoordelingen. Zwembad De Scheg in Deventer is een zwemparadijs voor alle leeftijden. Via groupon een leuk aanbieding gevonden ( de normale prijs vonden we erg duur ) voor schaatsen, zwemmen en een complete maaltijd De schaatsbaan is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts