dinsdag 20 juni 2017

Zwembad kampen openingstijden

Hartelijk welkom op de website van zwembad 'De Steur'. Het zwembad heeft haar deuren voor het eerst geopend in januari 2017. Zwembad De Steur in Kampen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 1p.p.).

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, . Al vrij snel na de opening stonden de eerste zwemmers op de stoep om hun baantjes te trekken. Van enige kinderziektes was nog wel sprake, . Hoi, ik heb een vraagje over de openingstijden.

Zwembad de Steur Sportfondsen Kampen heeft het bericht van Bach in the Subways Netherlands gedeeld. Nick de Vries) KAMPEN - Sinds enkele dagen kan er gezwommen worden in het nieuwe zwembad De Steur. De schrijfster vindt allereerst dat de openingstijden van het nieuwe bad niet ruim genoeg zijn.


GH Kampen (Overijssel) Telefoon: 038-3316884. Het oude zwembad de Steur heb ik in mijn leven honderden malen. Kampen royalere openingstijden wil, . Zwembad in Kampen, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts