donderdag 29 juni 2017

Polar m650

De Polar V6is een GPS fietscomputer voor serieuze wielrenners. Ontvang gedetailleerde gegevens van je ritten en begeleiding om het maximale uit je . Hier hebben we wel even op moeten wachten: maar nu wordt het wachten dan echt beloond.

De Polar V6is de nieuwe Polar fietscomputer die de concurrent is van de Garmin Edge. De Polar is mooi, heeft hartslag, GPS, cadans, hoogte en vermogen . Polar V6HRM Fietscomputer voor slechts 207. De nieuwste fietscomputer in het assortiment van Polar is de V650. Een mooi vormgegeven fietscomputer, . Bestel de V6HR bij Fietscomputerstore. De Polar V6is zeer uitgebreide GPS fietscomputer welke in een jaar tijd (en nog steeds) flink wat updates aan vast zaten.


Bij Polar denk je meteen aan hartslagmeter. Hier is Polar groot mee geworden en op dit gebied hebben ze keer op keer fantastische producten geleverd. It has been some time since Finnish company Polar, known best for its heart rate watches, released its CS500+ cycling specific computer. Polar, marktleider en pionier op het vlak van hartslagmeters en trainingstechnologie, kondigt twee belangrijke software-updates voor de Polar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts