woensdag 14 juni 2017

Fitness bike

Cube, Cannondale en Scott hebben lichte fietsen, genaamd fitnessbikes. Dit zijn racefietsen met een vaste vork en recht stuur. Alleen al van het geluid krijg je kippenvel.

De snelheid van een racefiets kun je niet alleen voelen maar ook horen. Een fitnessbike is een lichte en lichtlopende fiets waarbij je niet zo ver voorover zit als bij een racefiets. Deze fietsen zijn sportief en comfortabel en zowel . Is een Racefiets te weinig fiets onder je? Een Mountainbike te grof en overdreven? Dan is een Fitness Bike misschien de . Kom uit die sportschool en stap op de fiets.


Ontdek nieuwe paden, verleg je grenzen. Ik heb wel iets gelezen over wat men kennelijk een fitness bike noemt als een soort tussenvorm. Als ik dat echter, krijg ik vooral home . Welke spatborden voor fitnessbike met v-brakesberichtenokt 2014hybride of fitnessbike advies gevraagdberichtenaug 2014Trek 7. Is de racefiets té sportief maar wil je wel aan de conditie werken? Met de wat bredere banden heb je net dat beetje extra .

Mooie Merida 3Fitnessbike met hydraulische schijfremmen. Fx fitnessbike met versnellingen en iso zone achterbrug voor extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts