maandag 19 juni 2017

Sportmedisch centrum tilburg

Ook kunt u bij het SMC terecht voor een consult bij de sportarts of een sportkeuring. Onze zorg is zowel voor (top)sporters als voor reguliere . Het SportMedisch Centrum Tilburg richt zich op iedereen die gezond en pijnvrij wil bewegen.

Wij onderscheiden ons van reguliere praktijken door ons . SportMedisch Centrum(SMC) Tilburg, Tilburg (gemeente). Voor sportmedische zorg, fysiotherapie en revalidatie Sport kunt u terecht bij Sport Medisch Centrum Tilburg. Het SMC Tilburg is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken.

Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel!

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Sport Medisch Centrum in Tilburg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Het Sport Medisch Centrum JBZ is op alle werkdagen geopend van 09. Vind een sportmedisch centrum in Tilburg, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.


Alle informatie over Sport Medisch Centrum Tilburg (SMCT) in Tilburg: wachttijden, kwaliteit, reviews, ratings, behandelingen, specialismen, expertise en foto's. Veel informatie over Stichting Sportmedisch Centrum Tilburg, gevestigd in Tilburg en geregistreerd bij de KvK onder nummer 64620689. SMC Tilburg: waar sportartsen en fysiotherapeuten samenwerken onder dak. Opleiding, scholing en samenwerking zorgen ervoor dat het SMC Tilburg.


Sinds 20is Tilburg een modern sportcomplex rijker: T-Kwadraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts