dinsdag 27 juni 2017

Hangstoel egg chair

HK-living hanging chair, hangstoel voor buiten zwart 77x55x110cm. Nieuw in onze collectie en voor de laagste prijs: Eggchair Paris zwart met antraciet kussen. Deze prachtige hangstoel valt op door zijn open vlechtwerk van .

Deze Egg Chair van het merk Sissy-Boy is een hangstoel in de vorm van een ei. Deze hangstoel is helaas TIJDELIJK UITVERKOCHT! Vanaf medio april is hij weer te bestellen. Fris je interieur op met deze comfortabele hangstoel, compleet .

De hangstoel swing is een super Xenos topper! De hangstoel zit heerlijk, is van stevige kwaliteit en is gewoon superleuk. Na een lange dag even lekker tot rust komen in een comfortabele en stevige hangstoel… dat kan met de Egg Chair van HKliving.

Mooie design hangstoel geschikt voor jong en oud! Deze moderne grijze hangstoel heeft openingen voor de handen en . De Egg Chair hangstoel voor binnen gebruik in de vorm van een ei. De hangstoel is voorzien van een ophangketting van cm, is 1x . Afmetingen: Hoogte: 200cm Breedte: 80cm Zitdiepte: 70cm Kleur: Frame: Taupe Hangstoel: Wit Kussen: Zwart. Deze stoere hangstoel egg chair van Broste Copenhagen is lekker stevig, hij kan maximaal 1kg dragen.


De egg hangstoel is gemaakt van rotan, . Hangstoel Egg van Broste is gemaakt van rotan en is een uiterst comfortabele relaxplek voor binnen en buiten. Een knus model hangstoel, kruip lekker in een wicker omhulsel op een lekker zacht kussen en geniet. Hanging egg chair maat S (geschikt voor kinderen). Deze stoel wordt geleverd inclusief touw waarmee het opgehangen kan worden. Deze heerlijke rotan hangstoel is voorzien van een stevig touw om de stoel aan bijvoorbeeld een boom op te hangen.


Hangstoel Egg 100cm rond van Hamilton Bay OUTDOOR. Dit trendy woonitem is geschikt voor zowel gebruik binnen als buitenshuis en wordt geleverd inclusief . Wicker hangstoel egg chair gemakkelijk online bestellen. Heerlijke lounge wicker hangstoel om lekker te relaxen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts