dinsdag 13 juni 2017

Tacx gem bikebracket

De kunststof beugels zijn makkelijk aan de muur te bevestigen en eenvoudig los te klikken . The BikeBracket is an attractively designed suspension system for hanging your bike on the wall; it is made of plastic. De Gem Bikebracket van Tacx is een slim systeem om de fiets aan op te hangen.

De Gem is ontworpen met oog voor modern design en kan daarom overal . Tacx Gem Bikebracket voor slechts 35. Deze Gem Bikebracket is een nieuw, slim systeem om de fiets aan op te hangen. Dat doe je natuurlijk alleen met je mooie racefiets en met een mooie hanger.

Nu heeft Tacx een nieuwe hanger: de Gem Bikebracket. Beschrijving Tacx T31Gem Bikebracket. De rubberen inlages voorkomen beschadigingen aan het frame. Je kunt de kunststof muurbeugels gemakkelijk . De Gem Bikebracket wandhouder van Tacx houdt jouw fiets veilig op zijn plaats.


Met behulp van de meegeleverde bevestigsingsschroeven ben je in de . A quick video about the Tacx Gem Wall Bike Bracket used for hanging a bike from a wall. De T31Bikebracket van Tacx is een ophangsysteem om je fiets aan de muur te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts