vrijdag 30 juni 2017

C3 basic

Bij MotoZoom rondgekeken en uiteindelijk uitgekomen op een Schuberth CBasic. Er bestaat ook een CPro, waar je een paar honderd euro meer voor neer . Bestel je Schuberth CBasic systeemhelm nu eenvoudig en snel online!

Schuberth helmen vind je op Tenkateshop. The motor cycle helmet is in accordance with the testing standard ECE R 22. De kleinste, stilste en lichtste systeemhelm van Schuberth.


Ik heb deze helm vorig jaar gekocht omdat ik graag een systeemhelm wou.

Met de C-Basic heeft Schuberth een knap staaltje werk afgeleverd voor een super scherpe prijs. Je krijgt de stilte, veiligheid en kwaliteit die je van een . Op zoek naar de goedkoopste Schuberth CBasic? Grote voorraad Schuberth helmen, scherpe prijzen en snelle levering. Ben je op zoek naar de Schuberth CBasic?


Schuberth CBASICDe nieuwe CBASIC is de basis variant systeemhelm van de welbekende Schuberth Cde voorloper van de Schuberth CPRO. Schuberth CBasic Glossy Silver Een premium systeemhelm van Schuberth duur? Nee hoor, de Schuberth CBasic is scherp geprijsd en biedt de stilte, . Schubert CBasic helm van €409 nu voor €33-!


Kom snel langs bij Motorcentrum Gommans en Jansen! Tot voor kort was het zo goed als onmogelijk om binnen enkele minuten een volledig geïntegreerd communicatiesysteem in een helm te bouwen. Nee hoor, de Schuberth CBasic is scherp geprijsd en biedt de stilte, kwaliteit en veiligheid die je van Schuberth gewend bent.


Een premium systeemhelm van Schuberth duur? Nee hoor, de Schuberth CBasic is scherp geprijsd en biedt de stilte, kwaliteit en veiligheid die je van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts