woensdag 7 juni 2017

Zen meditatie utrecht

Utrecht geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode is al jaar in Nederland in . Voor de start van de nieuwe introductiecursussen kun je deelnemen aan een gratis proefles.

Het doel van de proefles is een eerste . Praktische meditatie en theoretische onderbouwing krijgen beide in de cursussen aandacht. Zen beoefenen betekent: beseffen dat je in wezen vrij bent, zodat je gelukkig kunt zijn en anderen kunt helpen. Welkom op de website van de Meditatiegroep Utrecht.

Wij beoefenen zenboeddhisme zoals dat wordt vorm gegeven binnen de Orde van Boeddhistische . Als Meditatiegroep Utrecht beoefen wij stille belichting meditatie, ook wel zenmeditatie of zazen genoemd. In deze vorm zijn concentratie en inzicht in een . Meditatie Utrecht – Ming Zen Centrum is gelieerd aan Zentrum. Zentrum organiseert al meer dan jaar Zen cursussen. Zentrum staat bekend om zijn moderne . ZEN onder de Dom biedt stevig zitten ('mediteren') in een informele sfeer.


Voor als je serieus aan de slag wilt.

Zou je wel meer rust willen, maar lijkt het je zo moeilijk? Actieve meditaties werken met beweging, en daarna stilte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts