woensdag 21 juni 2017

Healthclub 45 geldermalsen

Healthclubis dé fitnessclub in de gemeente Geldermalsen, een club die. Healthclubin Meteren: een continue vernieuwende, moderne club voor jong en oud!

Met eigenaar Rick Verstegen van Healthclub is bewust .

Healthclubis een nieuwe healthclub in Meteren!

Ook perfect bereikbaar vanuit Geldermalsen! Meteren is één van de elf dorpen van de gemeente Geldermalsen en ligt vlakbij de afrit van . Het adres van Intencity Healthclub is Rijksstraatweg in Meteren. Healthclub, gelegen aan de Rijksstraatweg in Meteren (gemeente Geldermalsen) . De onderneming Intencity Healthclub is gevestigd op Rijksstraatweg te.


Ik ben momenteel werkzaam bij Sport Fitness Geldermalsen als Lifestyle Coach. De salon is gevestigd naast Healthclub in Meteren. Ik ben al een paar maanden bezig om te beginnen met sporten.


Het lukt mij gewoon niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten. De openingstijden van alle vestigingen van Sport Fitness Geldermalsen. Openingstijden Sport Fitness Geldermalsen Sfg Geldermalsen. Pilates docent bij Healthclub Meteren.


Gewicht in Beweging,; Sport Fitness Geldermalsen,; Hamel College. Vorig, Pilates docente at Gewicht in Beweging, Pilates instructeur at Sport Fitness Geldermalsen, Aerobic en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts