dinsdag 13 juni 2017

Dru yoga

Dru Yoga is een van de populairste vormen van yoga in Nederland. In de afgelopen jaar hebben we gezien hoe doeltreffend Dru Yoga is in de zakenwerel . We geven al meer dan dertig jaar yogalessen over .

De yoga van het hart', zo wordt Dru yoga ook wel genoemd. Een stroming die niet onbesproken is, maar die in de kern draait om leven vanuit . Dru-yoga, ook wel yoga van het hart, is een bewegelijke vorm van yoga die werkt met series, die Energy Block Release (EBR) worden genoemd. Dru Yoga tot in de finesses willen leren?

Lijkt het je leuk om Dru Yogales te gaan geven? Dru Yoga is inmiddels een van de snelst groeiende yogastromingen. Dru Yoga is een populaire vorm van yoga. Sinds in 19de Dru Yoga opleiding begon zijn er al meer dan 2geregisteerde Dru Yoga docenten in Nederlan . Dru Yoga is goed voor lichaam en geest, bevordert je innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een positieve levenshouding.


Lees hier over diverse achtergronden . Dru Yoga en Dru Meditatie, zijn heerlijke vormen van ontspannen zachte bewegingen, die je met aandacht op de adem maakt. Bij Infinity4life worden Dru yogalessen gegeven. Dru yoga is een heerlijke zachte vorm van yoga waarbij wordt gewerkt met vloeiende bewegingen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts