woensdag 28 juni 2017

Bonte wever sauna

Geniet in de sauna- en rustruimte van een warm . Geniet in de sauna- en rustruimte van een warm voetenba ontspan in de Finse sauna (gekleed) of in de Kelosauna (gekleed). De Bonte Wever hanteert een handig all-in tarief voor .

Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het zwem- en saunaparadijs met buitenbad en sauna- en relaxruimte. Onbeperkt fitness; Onbeperkt groepslessen . Kinderfeestjes zwem- en saunaparadijs.

Parkeergelegenheid (gratis); Restaurant; Rookvrij hotel; Sauna (gekleed); Schoonheidssalon; Solarium (tegen betaling); Subtropisch zwem-en saunaparadijs . Van oktober tot april zijn alle buitenbaden vanaf 18. Enthousiaste waterratten rennen in de Bonte Wever van de glijbaan naar de wildwaterkreek, om uiteindelijk tot rust te komen in de whirlpool. In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen, jong en ou genieten van volop waterplezier.

Lees reviews van Zwembad De Bonte Wever Assen Assen Drenthe. Er is zelfs een ruimte alleen voor volwassenen en kinderen van jaar met sauna en . Zin in een dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever? Bestel kaartjes met korting via DagjeWeg.


De sauna in De Bonte Wever gaat vanaf volgende week dicht. Zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever in Assen is deze week gesloten. Bij De Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste . Contactgegevens en details van Sauna, Beauty, Wellness De Bonte Wever Assen (voorheen de Smelt) in Assen.


Assen – De sauna in De Bonte Wever gaat vanaf volgende week dicht. De sauna wordt gesloopt, zodat het zwembad kan uitbreiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts