woensdag 28 juni 2017

Sportschool van doorn rhenen

Eigenaren Wim en Tim van Doorn: Wij zijn een begrip in Rhenen op het. Onze sportschool heeft inmiddels leden met de zwarte ban klik hier voor de lijst. Welkom op de website van sportschool Van Doorn-Tiel.

Bij sportschool Van Doorn in Rhenen en Tiel kun je terecht voor lessen judo, jiu jitsu en fitness. De sportschool is heeft een christelijke . Alle informatie over Sportschool van Doorn in Rhenen. Sportschool van Doorn uit Rhenen is in 19begonnen met het les geven van judo.

Vanwege de voorjaarsvakantie was er geen competitie voor de Bvan Candia. Op uitnodiging van sportschool van Doorn werd op zaterdag .

Sportschool van Doorn in Rhenen, Populierenlaan 3911GR - Telefoonnummer, informatie en kaart van Sportschool van Doorn - Rubriek Sportschool. De openingstijden van alle vestigingen van Sportschool Van Doorn in Rhenen vindt u op Openingstijden. Club toernooi sportschool van Doorn Rhenen 2016.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Sportschool Doorn Van in Rhenen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Zaterdag april vond er in de sporthal 't Gastland in Rhenen, het jaarlijkse judo-toernooi van sportschool van Doorn plaats. De gemeente Rhenen biedt daarom een overzicht van de sport- en. Sportschool van Doorn biedt een aantal mogelijkheden voor plussers om te sporten en . Al snel groeide Sportschool van Doorn uit tot een begrip in de omgeving, met honderden leden.


Dit mede dankzij de vele enthousiaste medewerkers! De onderneming Sportschool van Doorn is gevestigd op Populierenlaan te Rhenen en is actief in de branche Binnensport. Bekijk het KvK nummer van Sportschool van Doorn in Rhenen, adresgegevens, vestigingsnummer en meer bedrijfsinformatie over Sportschool van Doorn.


Sportschool Van Doorn Fitness Populierenlaan in 39Rhenen met telefoonnummer +3131761636 adres en interactieve stadsplattegrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts